AMERSFOORT – Afgelopen zondag heeft Mathijs van der Most, managing partner van BIC 5 en PrivacyCompass, met verschillende collega’s deelgenomen aan de Dam tot Damloop ter ondersteuning van de stichting War Child. Tijdens het evenement werden zij aangemoedigd door collega’s en klanten van BIC 5. Een mooi moment om op deze dag, waar o.a. prestatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme een belangrijke rol spelen, BIC 5 te lanceren.

Als intermediair voor midden- en groot bedrijf bemiddelt BIC 5 Professionals vanuit Business, IT & Compliance naar tactische en strategische rollen.  ‘De grote veranderingen en projecten binnen veel organisaties vinden plaats in de driehoek Business, IT & Compliance. Onze professionals hebben expertise binnen deze drie disciplines. Met de lancering van BIC 5 spelen wij in op de vraag vanuit de markt’ aldus Mathijs van der Most.

Maar waarom de vijf in BIC 5? Wij beschouwen 5 eigenschappen bepalend voor het functioneren voor onze professionals. Dit zijn de eigenschappen betrouwbaar, verbindend, dienstbaar, respectvol en deskundig.

5 Eigenschappen bepalend voor het functioneren voor onze professionals: betrouwbaar, verbindend, dienstbaar, respectvol en deskundig.

Deze eigenschappen zijn onderdeel van de selectieprocedure. ‘Daarmee krijgen wij een goed beeld van de professional en leren we deze persoon ‘kennen’. Iedere organisatie is anders, iedere opdracht is anders, iedere persoon is anders. Een goede match is dan ook van groot belang en geen toeval’ wordt door Mathijs uitgelegd.

Onze professionals hebben jarenlang ervaring op gedaan in verschillende functies, bij verschillende organisaties. Zij beschikken over een goed inlevingsvermogen en zijn in staat om deskundigheid toe te voegen, te ondersteunen bij het verbeteren en veranderen van de organisatie of knelpunten op te lossen. Onze professionals kunnen ook ondersteunen bij procesoptimalisatie en implementatie van de opdracht in de organisatie. BIC 5 voorziet in vakinhoudelijke ondersteuning, een netwerk van professionals en vooraanstaande autoriteiten op de verschillende vakgebieden en een team wat voor zowel de professional als voor de opdrachtgever klaarstaat. Met oog voor de unieke kracht van zowel de professional als de opdrachtgever.