BIC 5 verhuisd, door groei onderneming, naar bedrijventerrein De Briellaerd in Barneveld

Bent u, als ondernemer, op zoek naar professionals op het gebied van Business, IT & Compliance voor het invullen van tactische en strategische rollen? Dan zorgen wij voor de geschikte kandidaat. Dit kan via detachering of werving-en-selectie. Een vast dienstverband of een tijdelijke opdracht.

Mathijs van der Most, managing director, is reeds, net als verschillende leden van zijn team, jarenlang actief in de detacheringswereld. Mathijs koppelt die ervaring aan een grote dosis creativiteit en zoekt vaak net even een andere invalshoek. Mathijs: “Wij geven geen invulling aan uw vraag maar invulling aan uw behoefte”.

Ook professionals kunnen bij BIC 5 terecht. Bent u de nieuwsgierige, enthousiaste en leergierige professional met expertise op het gebied van Business, IT & Compliance? En wilt u graag worden gedetacheerd, dan hebben wij u iets te bieden. Mathijs: “Wij zijn niet de standaard intermediair. Wij kijken of een professional voldoet aan onze kernwaarden en willen de professionals die zich aan ons binden verrijken met nieuwe kennis door een uitgebreid onboardingtraject, masterclasses en themabijeenkomsten aan te bieden”.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak of kom langs bij ons op kantoor.

BIC 5 is gevestigd aan de Parmentierstraat 2A.